εταιρεια

[ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ]

45 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο των κατασκευών με επιτυχημένη σταδιοδρομία και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες εδώ και σαράντα πέντε χρόνια. Τα τελευταία είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και προώθηση ακινήτων στις Καλύβες Πολυγύρου. Η επιτυχία μας στον κλάδο συνίσταται στην αγάπη και το μεράκι που εναποθέτουμε στη δουλειά μας, αλλά και στη μακρόχρονη εμπειρία μας.
Αντικείμενο της εταιρείας είναι η ανέγερση κύριων και εξοχικών κατοικιών στην παραλία Καλυβών με θέα στον Τορωναίο κόλπο, πάνω στο κύμα και σε απόσταση έως 300m από τη θάλασσα!

[ TSAKONAS COMPANY ]

Γιατι εμασ

Μελημα μας

Η παράδοση στον μελλοντικό ιδιοκτήτη μιας κατοικίας που να καλύπτει τις καθημερινές του ανάγκες, να του εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα της κατασκευής.

αξιοπιστια

Σε όλα τα έργα μας διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία των υλικών κατασκευής.

σκοπος μας

Ανέγερση κατοικιών δίπλα στη θάλασσα, με θέα στον Τορωναίο κόλπο, που σέβονται τον τόπο και τους ανθρώπους.

[ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ]

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι Καλύβες Πολυγύρου είναι παραθαλάσσιος συνοικισμός του δήμου Πολυγύρου του νομού Χαλκιδικής και βρίσκονται στο μυχό του Τορωναίου κόλπου, μεταξύ Γερακινής και Ολύνθου, με μόνιμο πληθυσμό που ξεπερνά τους χίλιους κατοίκους κι ο οποίος κατά τους θερινούς μήνες αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό από τους παραθεριστές. Απέχουν μόλις 65 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Στις Καλύβες υπάρχουν καταστήματα, ταβέρνες, καφετέριες, εξοχικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τόσο το ίδιο το χωριό όσο και η ευρύτερη περιοχή συνδυάζουν άψογα το γαλάζιο της θάλασσας με το πράσινο της φύσης, την ηρεμία με τη διασκέδαση. Τόσο στον Πολύγυρο όσο και στα Ν. Μουδανιά, που απέχουν μόλις 10 λεπτά από τις Καλύβες, μπορεί κανείς να βρει πολλά εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, ενώ στον Πολύγυρο υπάρχει και νοσοκομείο.

Όσον αφορά στην ιστορία του τόπου, οι Καλύβες πήραν το όνομά τους από το πλήθος των αγροτικών οικημάτων (καλυβών), που έχτιζαν οι Πολυγυρινοί στην περιοχή για να καλλιεργούν τα πλούσια κτήματά τους. Εκτός από τους πατροπαράδοτους ελαιώνες που υπάρχουν εδώ και αιώνες, καλλιεργούνταν παλιότερα στην περιοχή και μεταξοσκώληκες.

Στην παραλία Καλυβών υπήρχε η αρχαία πόλη Μυκήβερνα, ανεξάρτητη και σημαντική, που λόγω της θέσης της ήταν λιμάνι της ονομαστής αρχαίας Ολύνθου, καθώς και ο προϊστορικός οικισμός Μολυβόπυργος. Πολιούχος του χωριού είναι ο Άγιος Μόδεστος (17-18 Δεκεμβρίου), ενώ υπάρχουν πολλά εξωκλήσια.

Scroll to Top